Sundet Direktbud

Snabbt - Säkert - Smart

En stor del av vår verksamhet består av godstransporter från och i Helsingborg med omnejd till hela Skandinavien.

Varför skicka med taxi?

Det är betydligt effektivare att anlita taxi för korta transporter inom stan med omnejd än att använda egen personal, varför ha en medarbetare uppbunden med att köra och hämta/lämna arbetsprover, köpa morgonfika eller hämta den där "restade" reservdelen.

Bara i Helsingborg?

Vi har sedan 1998 levererat gods för våra kunders räkning över hela Skandinavien. Vid brådskande transporter är det inget som slår en personbils flexibilitet, vi är snabbt på plats och siktar direkt mot målet i fjärran. Vi sätter en stolthet i att leverera snabbt och till rätt plats/person, det gods ni anförtror oss kommer att levereras dit ni vill och till vem ni vill oavsett om det gäller tryckplåtar till Åstorp eller värmepumpar till Gävle.

Dyrt?

Nej inte särskilt, titta på vår prislista och jämför själv, observera att vi hämtar när och var Ni vill och kör direkt dit ni vill, vill ni veta när budet är framme eller hur långt vi har kvar, ring oss så får ni svar.

Vad klarar en taxibil?

Alla våra bilar klarar att lasta motsvarande en EUR pall och vikter upp till 400 kg, vi kan också med någon timmes förvarning ta bud som är större med hjälp av våra storbilstaxi eller med bilsläp.

 
© Sundets Taxi AB Mail